STEM CHALLENGE E TWINNING PROJEMİZ

OKULUMUZ E TWINNIG PROJELERİ DEVAM EDİYOR

Okulumuzda geçen yıl çalışmalarına başlanan e Twinning projelerimiz bu yılda İngilizce öğretmenimiz Melda Arıcı ve 2/A öğrencilerimizle yürütülüyor.Stem Challenge ve Readin a mad love(Bir sevdadır okumak)projeleri öğrencilerimize eğlenirken öğrenme imkanı sunuyor.

STEM CHALLENGE

STEM, Science, Technology, Engineering ve Math'in (Bilim, Teknoloji, Mühendislik ve Matematik) kısaltılması olan bir kelimedir. STEM eğitimi, öğrencilerin bilimi anlama ve uygulama şekillerini geliştirmek için tasarlanan Yeni Nesil Bilim Standartları ile vurgulanmaktadır. STEM eğitimi tipik olarak sınıfta proje tabanlı öğrenmeye odaklanır. Projeler ve etkinlikler, bilimin uygulanmasını vurgulamak ve öğrencileri gelecekteki derslere hazırlamak için teknolojiyi içerir.

Öğrencilerimiz bu projede 3 boyutlu şekiller tasarlamış,çeşitli deneyler yapmıştır.Bu sayede eleştirel düşünme,problem çözme,yaparak yaşayarak öğrenme konularında önemli adımlar atmışlardır.

29-04-202229-04-202229-04-2022